Make your own free website on Tripod.com

ELBASANI

HOME
POZITA GJEOGRAFIKE
HISTORIA
EKONOMIA E ELBASANIT
FAQJA E KONTAKTIT
FOTOGRAFI TE QYTETIT
CHAT
LIBRI I MIQVE
SHTYPI SHQIPETAR
NUMERATORI TELEFONIK

Nuova pagina 1

www.elbasani.tk

 

 
 
Elbasani eshte nje nder qytetet kryesore te Shqiperise, qytet me rendesi ne zhvillimin ekonomik e shoqeror, kryeqender e Prefektures se Elbasanit, ne te cilen perfshihen edhe Librazhd, Gramshi dhe Peqini!

Ne kete faqe mund te gjeni informacione te ndryshme mbi rrethin e Elbasanit.Per historine ,ekonomine, chat,sms gratis...